Vertraging…

Helaas gaat alles momenteel niet helemaal zoals we hadden gehoopt. De leverancier van de kozijnen kon niet op tijd leveren omdat zijn deuren leverancier niet kon leveren. De deuren zijn nodig om een kwalitatief goed product te leveren. Als er geen deuren zijn kan de productie van de kozijnen niet doorgaan. Hierdoor kon ook de metselaar niet van start omdat de kozijn nodig zijn om te kunnen metselen.

Gelukkig kunnen we nog veel binnen in het huis doen. Zo zijn we begonnen met het aanleggen van het stroomnetwerk en het datanetwerk en alle plafonds worden geracheld. Ook wordt de smeervloer binnenkort geleverd en zal snel de keuken afgeleverd gaan worden.

Eindelijk een stroom aansluiting

We hebben eindelijk onze stroom aansluiting. in februari is de aansluiting aangevraagd maar DNWG kon niet op tijd aansluiten. Netbeheerders in Nederland zijn verplicht om binnen 18 weken een werkende aansluiting te leveren. De reden dat ze niet konden aansluiten was omdat de aansluiting naar de kavels verzwaard moest worden. De kabel was niet voldoende om 4 gezinnen te voorzien van stroom. Best wel typisch het is al een paar jaar bekend dat de kavels een woonbestemming hebben, je zou verwachten dat een netbeheerder weet dat er verzwaard moet worden. Het ergste was dat men ook niet snel wilde leveren en dat ik samen met mijn buurban heel veel gebeld heb om uit eindelijk een aggregaat te krijgen. Als dit niet had gekund waren we nog niet zo ver als dat we nu zijn.

Nog niets verbruikt 🙂

Geef een reactie